Za olakšano iskašljavanje kod bolesti dišnog sustava praćenih produktivnim kašljem Prospan® razrjeđuje gustu bronhalnu sluz i pospješuje iskašljavanje kod bolesti dišnog sustava praćenih obilnim stvaranjem sekreta.

Služba za pacijente

Siguran i djelotvoran biljni lijek za olakšavanje iskakašljavanja uz najveće moguće zadovoljstvo korisnika - Prospan® služba za pacijente ima odgovore za vašu zabrinutost: bilo da želite preuzeti našu brošuru za pacijente ili se želite upoznati s Prospan® promotivnim aktivnostima, pogledajte što vam ovdje nudimo.

 

Brošura za pacijente "Priručnik za kašalj"

Bez obzira jesmo li u sezoni kašlja i prehlade, jesmo li mladi ili stari – od prehlade možemo oboljeti u bilo koje vrijeme. Prehlada nije samo dosadna gnjavaža, već može biti vrlo neugodna. Ako se ne liječi, može prerasti u ozbiljan zdravstveni problem. Ponekad, kašalj se javlja samo kao posljedice obične prehlade, no ipak češće kao simptom kroničnih bolesti dišnog sustava, poput bronhijalne astme, kroničnog bronhitisa ili kronične opstruktivne plućne bolesti. U ovoj brošuri pročitajte o vrstama kašlja i kako ''pravilno kašljati'' kod koje od njih. Također, proučite vježbe koje olakšavaju disanje za vrijeme trajanja kašlja.

 

Brošura za pacijente "Kašalj – kako si pomoći" – mala škola o kašlju, samo za vas

Puno je toga što biste trebali znati o kašlju. Naša Prospan® škola o kašlju Vam u tome može pomoći: naša praktična brošura donosi opće podatke o kašlju, uz savjete kako prepoznati tip kašlja (suhi/produktivni kašalj) te upute kako se samotestirati i utvrditi o kojoj je vrsti kašlja riječ.

 

TV reklama - sezonski u televizijskom programu

Učinkovito i brzo rješenje za olakšano iskašljavanje – to je Prospan® s izvanrednom snagom bršljana.

 

Uputa o lijeku:

Prospan® Upute o lijeku za svaki pojedini farmaceutksi oblik mogu se preuzeti ovdje kao PDF dokument. Molimo, obratite pažnju da se Upute o lijeku mogu razlikovati od zemlje do zemlje, ovisno o lokalnim propisima.

Prospan akut šumeće tablete: Download upute Prospan® akut šumeće tablete u PDF obliku
Prospan Liquid oralna otopina: Download upute Prospan® Liquid oralna otopina u PDF obliku
Prospan meke pastile: Download upute Prospan® meke pastile u PDF obliku
Prospan sirup: Download upute Prospan® sirup u PDF obliku